Επιστήθιες φίλες

Η εμπειρία του καρκίνου του μαστού βρίσκει πολλές γυναίκες αντιμέτωπες με διαφορετικές δυσκολίες:  συναισθηματικές, οικονομικές,  καθημερινές.  Η EUROPA  DONNA Κύπρου, μέσα από το πρόγραμμα Επιστήθιες Φίλες προσπαθεί  να ανταποκριθεί με ιδιαίτερο τρόπο στην κάθε γυναίκα.

Το πρόγραμμα «Επιστήθιες Φίλες» της EUROPA  DONNA Κύπρου προσφέρει στις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του μαστού, τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν την πρώτη πρόσθεση, την πρόσθεση εξωτερικής σιλικόνης, τον ειδικό στηθόδεσμο, καθώς και στήριξη και βοήθεια εξειδικευμένης Νοσηλεύτρια Μαστού.

Ένας αριθμός, περίπου 500 γυναικών, χειρουργείται κάθε χρόνο στην Κύπρο, λόγω καρκίνου του μαστού. Οι γυναίκες αυτές ενδέχεται να υποβληθούν σε μαστεκτομή, ενώ άλλες να χάσουν μέρος από το στήθος τους. Κάποιες από αυτές θα επιλέξουν να προβούν σε αποκατάσταση. Στόχος μας είναι όλες να συνεχίσουν να αγαπούν και να αισθάνονται καλά με το σώμα τους. Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα μπορούν να προσφερθούν συμβουλές για εξειδικευμένη στήριξη και βοήθεια.

 

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα:

Πρώτη πρόσθεση

Την πρώτη πρόσθεση μετά τη μαστεκτομή μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από το Σπίτι της Europa Donna Κύπρου και στις Επαρχιακές Επιτροπές σε κάθε Πόλη.

Το πρόγραμμα στόχο έχει να δίνει συμβουλές για εξειδικευμένη στήριξη και βοήθεια.

Σιλικόνη και Ειδικός Στηθόδεσμο 

Μετά την πρώτη πρόσθεση, προσφέρεται δωρεάν εξωτερική πρόσθεση σιλικόνης και ειδικός στηθόδεσμος που καλύπτει τις ατομικές ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Η EUROPA  DONNA  Κύπρου, μέσα από το πρόγραμμα «Επιστήθιες Φίλες» ενισχύει την ποιότητα ζωής των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Επικοινωνήστε με το Γραφείο της EUROPA  DONNA Κύπρου και θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε την πρόσθεση σιλικόνης και τον ειδικό στηθόδεσμο.

Menu