Η ασφαλιστική κάλυψη  των γυναικών μετά από εμπειρία καρκίνου του μαστού ήταν το θέμα εποικοδομητικής συνάντησης που είχαν στις 15 Δεκεμβρίου η πρόεδρος  κ. Εύη Παπαδοπούλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της EUROPA DONNA Κύπρου με την γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου κ. Στέφη Δράκου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικές  καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην EUROPA DONNA Κύπρου και αφορούσαν θέματα ασφάλειας υγείας και ασφάλειας ζωής μετά από μια διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Με θέματα που άπτονται στο δικαίωμα στην ασφάλιση των γυναικών που βιώνουν καρκίνο του μαστού ασχολήθηκε ανάμεσα σε άλλα  και η Ημερίδα “Καρκίνος του Μαστού -Γνωρίζω “ που διοργανώθηκε πρόσφατα από την EUROPA DONNA Κύπρου.

Με γνώμονα τη σωστή και εξειδικευμένη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και με βάση τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές η EUROPA DONNAΚύπρου άνοιξε τον διάλογο και έθεσε στη συνάντηση επιτακτικά την επίλυση  των ειδικών περιστάσεων που διέπουν την ασφαλιστική κάλυψη γυναικών  και μετά τη διάγνωση τους με καρκίνο του μαστού.

Η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου κ. Στέφη Δράκου διαβεβαίωσε την EUROPA DONNA Κύπρου ότι ο διάλογος για την ασφαλιστική κάλυψη θα συνεχιστεί για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των γυναικών που βιώνουν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, με νέες επαφές μέσα στο 2018.

Menu