Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της όσον αφορά την σημασία της  πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η EUROPA DONNA Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση στην Κάτω Πάφο την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 5.30 μμ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από την είσοδο του Αρχαιολογικού Πάρκου στην Κάτω Πάφο και θα τερματίσει στα Μπάνια. Περιλαμβάνει σύντομους χαιρετισμούς επισήμων και η εκδήλωση πλαισιώνεται με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου με την ‘’Ορχήστρα Χάλκινα Ξύλινα Κρουστά’’, την Ακαδημία Καλών Τεχνών Πάφου Πόλυς Χαραλάμπους – Χορωδία ΟΡΦΕΑ, τη Σχολή Χορού Dance with me, τη School of fine Arts Λίνα & Δόξα Κωνσταντινίδου, τη Σχολή Μπαλέτου Κλέας Πιτσιλίδου, τη Σχολή Μπαλέτου Κούλα Λάντα, τη Σχολή Studio 6 και τον Πολιτιστικό γυμναστικό σύλλογο ΑΚΑΜΑ –Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Στις  7.30 μμ θα ακολουθήσει δεξίωση /cocktail  στην πισίνα του LEPTOS BASILIKA GARDENS με  είσοδο 10 ευρώ.

Η εκδήλωση γίνεται στη μνήμη της Ανδρονίκης Παπαγεωργίου, η οποία εργάστηκε για χρόνια εθελοντικά σε  συνδέσμους καρκινοπαθών στην Πάφο και ιδιαίτερα για την EUROPA DONNA Κύπρου της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Η ιδέα του Πλεκτού της Ανδρονίκης ξεκίνησε με πρωτοβουλία της ομάδας εθελοντριών της Europa Donna Κύπρου. Το πλεκτό της Ανδρονίκης είναι ένα ροζ πλεκτό μεγάλου μήκους που πλέκτηκε παγκύπρια με σκοπό να ενώσει και να ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να κάνουν τακτικά τον μαστογραφικό τους έλεγχο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 σας το παρουσιάζουμε και σας περιμένουμε όλους και όλες, να ξετυλίξουμε το ροζ πλεκτό …..ως νήμα ζωής. Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε!!!

Menu