Πρόγραμμα Επιδοτήσεων “Επιστήθιες Φίλες»

Η εμπειρία του καρκίνου του μαστού η ωοθηκών βρίσκει πολλές γυναίκες αντιμέτωπες με διαφορετικές δυσκολίες: συναισθηματικές, οικονομικές, καθημερινές.

Η EUROPA DONNA Κύπρου, μέσα από το πρόγραμμα επιδοτήσεων «Επιστήθιες Φίλες» προσπαθεί να ανταποκριθεί με ιδιαίτερο τρόπο στην κάθε γυναίκα.

Το πρόγραμμα επιδοτήσεων «Επιστήθιες Φίλες» της EUROPA DONNA Κύπρου προσφέρει στις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του μαστού ή ωοθηκών, τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν την πρώτη πρόσθεση, την πρόσθεση εξωτερικής σιλικόνης, τον ειδικό στηθόδεσμο, ή, την περούκα.

Στόχος μας είναι όλες να συνεχίσουν να αγαπούν και να αισθάνονται καλά με το σώμα τους.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα:

Πρώτη πρόσθεση
Την πρώτη πρόσθεση μετά τη μαστεκτομή μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από το Σπίτι της Europa Donna Κύπρου και στις Επαρχιακές Επιτροπές σε κάθε Πόλη.

Σιλικόνη και Ειδικός Στηθόδεσμο
Μετά την πρώτη πρόσθεση, προσφέρεται δωρεάν εξωτερική πρόσθεση σιλικόνης και ειδικός στηθόδεσμος που καλύπτει τις ατομικές ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Περούκα
Η ασθενής μπορεί να επιλέξει να λάβει επιχορήγηση για την αγορά περούκας μέχρι €200.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται μόνο μία φορά για κάθε ασθενή, εξαιρουμένων των ειδικών περιπτώσεων όπου οι ασθενείς, έχουν ξεπεράσει τα πέντε χρόνια συμμετοχής και αποδεδειγμένα, ο στηθόδεσμος ή/και η σιλικόνη έχουν υποστεί σημαντική φθορά λόγω χρόνου. Αν η/ο ασθενής διαγνωστεί δεύτερη φορά με καρκίνο, τότε δικαιούται αυτόματα και δεύτερη συμμετοχή στο πρόγραμμα, εντελώς δωρεάν, ανεξαρτήτως του όποιου χρονικού διαστήματος έχει μεσολαβήσει.

 

Φόρμα Εγγραφής
Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την πιο κάτω αίτηση, για να μπορέσουμε να την εξετάσουμε. Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι απαραίτητη για τη διαδικασία εξέτασης του αιτήματος σας.

Για να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας κάνετε κλίκ εδώ για να "αγοράσετε" την συνδρομή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα ανοίξει νέο παράθυρο, οπότε όταν συμπληρώσετε την πληρωμή ελάτε πίσω σε αυτό το παράθυρο και πατήστε το "Submit" πιο κάτω.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ), ο Σύνδεσμος δύναται να διατηρεί το εν λόγω έντυπο στον φάκελο του μέλους/λήπτη, για μελλοντική χρήση, για όση διάρκεια θεωρείται απαραίτητη για την διασφάλιση των έννομων συμφερόντων του καθώς και προς συμμόρφωση με τους έννομους επαγγελματικούς σκοπούς του σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και πολιτικές σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Menu