Εποικοδομητική  συνάντηση είχαν στις 21-6-2017 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPA DONNA Κύπρου μαζί με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Καρκίνου κυρία Στέλλα Κυριακίδου. H συνάντηση έγινε στα πλαίσια της επικαιροποίησης της εθνικής στρατηγικής για τον καρκίνο.

Η  EUROPA DONNA Κύπρου με γνώμονα τη σωστή και εξειδικευμένη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και με βάση τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές, έθεσε τα θέματα που αφορούν συντονισμένες ογκολογικές υπηρεσίες στην Κύπρο.

Η EUROPA DONNA Κύπρου  βασιζόμενη στα πορίσματα και τις προτάσεις της μελέτης που έγινε από την ομάδα της Δρ. Kenny, το 2015 για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας και με γνώμονα την σταθερή παρακολούθηση των ασθενών από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα κατά τη διάρκεια της θεραπείας και αποθεραπείας των ασθενών με καρκίνο του μαστού επικροτεί τη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικής Μονάδας στο νοσοκομείο Λεμεσού.

 

Η EUROPA DONNA Κύπρου εκφράζει την ικανοποίηση της για τις απόψεις της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Καρκίνου και δηλώνει έτοιμη να  συνεργαστεί σε διάφορα επίπεδα με στόχο πάντα να έχουν οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού ίση και σωστή αντιμετώπιση.

 

Menu